CA / ES

Benvingut 2024, benvingut centenari!

"Donar contingut als nostres clients ens encanta!"

ARTICLES

Benvingut 2024, benvingut centenari!

100 anys fent història…

Aquest 2024 fa 100 anys d’un Ferrer que hem construït entre tots i no hi ha aniversari remarcable sense segell distintiu que identifiqui una efemèride tan assenyalada. Des del departament de màrqueting han estat treballant en una de les primeres accions d’aquest any i per començar no pot ser cap altre que el nostre segell del centenari! Aquest s’anirà aplicant a poc a poc en tots els formats físics (delegacions, vehicles comercials i camions, catàlegs, targetes, albarans i factures, etc.) així com també en aplicacions digitals (la nostra web, tablets, confluence, presentacions, signatura de correu electrònic, App Ferrer, oa les diferents xarxes socials).
Una altra gran novetat per començar l’any és el redisseny de la nostra pàgina web www.fferrer.com que vol donar un aire fresc i modern, a l’alçada de l’empresa que som. A Ferrer no fem més que mirar endavant i amb un prisma cada cop més global; és per això que a l’any del centenari els dominis “.es” i “.cat” passaran a un segon pla, en pro del “.com”. A partir d’ara el nostre domini web serà www.fferrer.com i totes les adreces de correu electrònic des d’avui mateix acabaran totes a @fferrer.com.
Us desitgem una genial entrada d’any 2024, que tots us sentiu especials i part d’aquesta gran família que aquest any passa per un moment històric tan remarcable, i felicitar-nos perquè “seguim la MAR de bé!”, durant molts anys . Per cert: les paraules “LA MAR” han estat escrites a mà per Mercè Solà, matriarca de la família Ferrer, que amb 88 anys té una preciosa cal·ligrafia, no us sembla?

Benvingut 2024, benvingut centenari!

100 anys fent història…

Aquest 2024 fa 100 anys d’un Ferrer que hem construït entre tots i no hi ha aniversari remarcable sense segell distintiu que identifiqui una efemèride tan assenyalada. Des del departament de màrqueting han estat treballant en una de les primeres accions d’aquest any i per començar no pot ser cap altre que el nostre segell del centenari! Aquest s’anirà aplicant a poc a poc en tots els formats físics (delegacions, vehicles comercials i camions, catàlegs, targetes, albarans i factures, etc.) així com també en aplicacions digitals (la nostra web, tablets, confluence, presentacions, signatura de correu electrònic, App Ferrer, oa les diferents xarxes socials).
Una altra gran novetat per començar l’any és el redisseny de la nostra pàgina web www.fferrer.com que vol donar un aire fresc i modern, a l’alçada de l’empresa que som. A Ferrer no fem més que mirar endavant i amb un prisma cada cop més global; és per això que a l’any del centenari els dominis “.es” i “.cat” passaran a un segon pla, en pro del “.com”. A partir d’ara el nostre domini web serà www.fferrer.com i totes les adreces de correu electrònic des d’avui mateix acabaran totes a @fferrer.com.
Us desitgem una genial entrada d’any 2024, que tots us sentiu especials i part d’aquesta gran família que aquest any passa per un moment històric tan remarcable, i felicitar-nos perquè “seguim la MAR de bé!”, durant molts anys . Per cert: les paraules “LA MAR” han estat escrites a mà per Mercè Solà, matriarca de la família Ferrer, que amb 88 anys té una preciosa cal·ligrafia, no us sembla?