CA / ES / EN / FR

Frigorífics Ferrer amplia les seves instal·lacions de Vic

"Donar contingut als nostres clients ens encanta!"

ARTICLES

Frigorífics Ferrer amplia les seves instal·lacions de Vic

Aquest mes de febrer s’han iniciat les obres d’ampliació de les instal·lacions al solar adjunt de l’edifici de Ferrer a Vic.

Les obres permetran crear un nou magatzem de congelat que comptarà amb una cambra frigorífica per uns 2.300 palets i que, per tant, permetrà doblar la capacitat d’emmagatzematge actual a la central de Vic.

També s’hi construiran uns espais addicionals de dos pisos amb noves oficines i un moll de descàrrega. En tots els espais s’estan estudiant solucions eficients energèticament i respectuoses amb el medi ambient, i es preveu que estiguin a ple rendiment aquest estiu.

Frigorífics Ferrer guanyarà amb aquestes noves instal·lacions capacitat, eficiència, flexibilitat i rapidesa en les tasques d’entrada i sortida de producte.

Frigorífics Ferrer amplia les seves instal·lacions de Vic

Aquest mes de febrer s’han iniciat les obres d’ampliació de les instal·lacions al solar adjunt de l’edifici de Ferrer a Vic.

Les obres permetran crear un nou magatzem de congelat que comptarà amb una cambra frigorífica per uns 2.300 palets i que, per tant, permetrà doblar la capacitat d’emmagatzematge actual a la central de Vic.

També s’hi construiran uns espais addicionals de dos pisos amb noves oficines i un moll de descàrrega. En tots els espais s’estan estudiant solucions eficients energèticament i respectuoses amb el medi ambient, i es preveu que estiguin a ple rendiment aquest estiu.

Frigorífics Ferrer guanyarà amb aquestes noves instal·lacions capacitat, eficiència, flexibilitat i rapidesa en les tasques d’entrada i sortida de producte.