CA / ES / EN / FR

Obertura d’una nova delegació Ferrer a Madrid

"Donar contingut als nostres clients ens encanta!"

ARTICLES

Obertura d’una nova delegació Ferrer a Madrid

Frigorífics Ferrer ha obert una nova delegació a Madrid, gràcies a  l’acord signat amb l’empresa local La Dársena.

Amb l’objectiu d’oferir un servei integral a part dels clients organitzats presents a diferents punts de la geografia espanyola, Frigorífics Ferrer ha obert una nova delegació a Madrid, gràcies a  l’acord signat amb l’empresa local La Dársena, que compta amb una important trajectòria i experiència en el sector i que a més és distribuïdora a Mercamadrid.

 L’obertura d’aquesta nova delegació a Madrid permet disposar d’una posició privilegiada al mercat del peix de la capital, i ja ha permès a Ferrer servir a uns 70 clients de l’hostaleria mitja-alta, tant producte fresc com congelat, i obre les portes per al creixement.

Augurem un gran èxit a aquesta nova delegació de gran potencial en vendes tant per al sector de l’hostaleria com per al de l’alimentació.

Obertura d’una nova delegació Ferrer a Madrid

Frigorífics Ferrer ha obert una nova delegació a Madrid, gràcies a  l’acord signat amb l’empresa local La Dársena.

Amb l’objectiu d’oferir un servei integral a part dels clients organitzats presents a diferents punts de la geografia espanyola, Frigorífics Ferrer ha obert una nova delegació a Madrid, gràcies a  l’acord signat amb l’empresa local La Dársena, que compta amb una important trajectòria i experiència en el sector i que a més és distribuïdora a Mercamadrid.

 L’obertura d’aquesta nova delegació a Madrid permet disposar d’una posició privilegiada al mercat del peix de la capital, i ja ha permès a Ferrer servir a uns 70 clients de l’hostaleria mitja-alta, tant producte fresc com congelat, i obre les portes per al creixement.

Augurem un gran èxit a aquesta nova delegació de gran potencial en vendes tant per al sector de l’hostaleria com per al de l’alimentació.