CA / ES / EN / FR

Nova màquina termo-formadora a la fàbrica de congelats de Vic

"Donar contingut als nostres clients ens encanta!"

ARTICLES

Nova màquina termo-formadora a la fàbrica de congelats de Vic

Frigorífics Ferrer acaba d’incorporar a la seva línia de producció de la fàbrica de Vic una màquina termo-formadora.

Aquest nou projecte és una clara aposta per les noves tecnologies d’envasat i la flexibilitat de producció ja que permetrà donar resposta a les diverses necessitats del clients (restaurants, hotels, grans superfícies, comerços i empreses de càtering o col·lectivitats).

La nova màquina termo-formadora permet generar un gran ventall d’envasos de diferents acabats i segellats: des de safates termo-segellades a tecnologies de buit com la isopack, el vacuum o semi-vacuum. Addicionalment, es permeten formar i etiquetar automàticament diferents gramatges: des de granels de més de 2 kg per a hostaleria fins a 150-200 gr per al retail.

L’empresa aposta una vegada més per a la inversió, en aquest cas, en la innovació constant en productes i envasos nous  sota la seva marca pròpia.

Nova màquina termo-formadora a la fàbrica de congelats de Vic

Frigorífics Ferrer acaba d’incorporar a la seva línia de producció de la fàbrica de Vic una màquina termo-formadora.

Aquest nou projecte és una clara aposta per les noves tecnologies d’envasat i la flexibilitat de producció ja que permetrà donar resposta a les diverses necessitats del clients (restaurants, hotels, grans superfícies, comerços i empreses de càtering o col·lectivitats).

La nova màquina termo-formadora permet generar un gran ventall d’envasos de diferents acabats i segellats: des de safates termo-segellades a tecnologies de buit com la isopack, el vacuum o semi-vacuum. Addicionalment, es permeten formar i etiquetar automàticament diferents gramatges: des de granels de més de 2 kg per a hostaleria fins a 150-200 gr per al retail.

L’empresa aposta una vegada més per a la inversió, en aquest cas, en la innovació constant en productes i envasos nous  sota la seva marca pròpia.