CA / EN / FR

Presents a Alimentaria’2014

"Donar contingut als nostres clients ens encanta!"

ARTICLES

Presents a Alimentaria’2014

Després de quatre dies d’intensa activitat firal, Alimentaria va revalidar la seva condició de certamen de referència per al sector agroalimentari en el món.

 Més de 140.000 professionals van visitar el saló. Cal destacar l’assistència de professionals internacionals, que va batre tots els rècords, arribant als 42.000 visitants de 141 països. Un any més, Frigorífics Ferrer hi vam ser presents.

A Frigorífics Ferrer, Alimentaria 2014 ens va deixar molt bones sensacions, sobretot gràcies a la repercussió aconseguida en premsa pel llançament de la nova gama SK Gourmet (finalista premis Innoval).

Volem agrair a tots els Clients i Visitants que ens vau acompanyar les mostres de confiança rebudes. Fins a la propera!

Presents a Alimentaria’2014

Després de quatre dies d’intensa activitat firal, Alimentaria va revalidar la seva condició de certamen de referència per al sector agroalimentari en el món.

 Més de 140.000 professionals van visitar el saló. Cal destacar l’assistència de professionals internacionals, que va batre tots els rècords, arribant als 42.000 visitants de 141 països. Un any més, Frigorífics Ferrer hi vam ser presents.

A Frigorífics Ferrer, Alimentaria 2014 ens va deixar molt bones sensacions, sobretot gràcies a la repercussió aconseguida en premsa pel llançament de la nova gama SK Gourmet (finalista premis Innoval).

Volem agrair a tots els Clients i Visitants que ens vau acompanyar les mostres de confiança rebudes. Fins a la propera!