CA / EN / FR

Nous productes a Alimentaria’2014

"Donar contingut als nostres clients ens encanta!"

ARTICLES

Nous productes a Alimentaria’2014

La nova gama de productes Gourmet per a la Hostaleria de Ferrer, candidata a guanyar els premis Innoval 2014.

Frigorífics Ferrer participarà un any més en la pròxima edició de la Fira Alimentaria a Barcelona (Saló Internacional d’Alimentació i Begudes). En aquesta edició, a més, ho farà presentant en exclusiva una gama de productes Gourmet per a la Hostaleria, que enguany serà candidata als premis Innoval 2014.

Innoval és, edició rere edició, focus de totes les mirades i visita obligada a la Fira Alimentaria per a tothom que vulgui estar al dia de les novetats i tendències del sector. Enguany, s’hi exposaran més de 230 nous llançaments en 9 categories i els premis es lliuraran el dia 1 d’Abril. Ferrer, aposta una vegada més per liderar el sector, llançant la Gama Skin Pack Gourmet amb tres referències de sortida: Popets del Mediterrani, “Espardenyes” de la Costa, i Cues de Gamba Argentina. Aquests articles es caracteritzen per la seva estacionalitat i, a la vegada, per tenir una gran oscil·lació de preus en èpoques de demanda. L’empresa s’adapta doncs a les necessitats del client exigent i oferirà tot l’any aquest producte a preus estables i assequibles, que a més, ha congelat en el moment òptim amb la tecnologia I. Q. F. (Individually Quick Freeze) peça a peça, i envasat en un pràctic envàs Skin Pack de 200 grs. per tal de proporcionar dosificació, higiene i la millor preservació possible del producte.

La gama sortirà a la venda passada la Fira Alimentaria i ja compta amb l’interès de varis dels professionals del sector de l’Alta Restauració. Adjuntem imatge del que serà la gama, així com mapa on es podrà trobar tant l’stand de 77 m² de Ferrer (Congelexpo), com l’exposició dels tots els articles candidats a Innoval (The Alimentaria Hub).

Nous productes a Alimentaria’2014

La nova gama de productes Gourmet per a la Hostaleria de Ferrer, candidata a guanyar els premis Innoval 2014.

Frigorífics Ferrer participarà un any més en la pròxima edició de la Fira Alimentaria a Barcelona (Saló Internacional d’Alimentació i Begudes). En aquesta edició, a més, ho farà presentant en exclusiva una gama de productes Gourmet per a la Hostaleria, que enguany serà candidata als premis Innoval 2014.

Innoval és, edició rere edició, focus de totes les mirades i visita obligada a la Fira Alimentaria per a tothom que vulgui estar al dia de les novetats i tendències del sector. Enguany, s’hi exposaran més de 230 nous llançaments en 9 categories i els premis es lliuraran el dia 1 d’Abril. Ferrer, aposta una vegada més per liderar el sector, llançant la Gama Skin Pack Gourmet amb tres referències de sortida: Popets del Mediterrani, “Espardenyes” de la Costa, i Cues de Gamba Argentina. Aquests articles es caracteritzen per la seva estacionalitat i, a la vegada, per tenir una gran oscil·lació de preus en èpoques de demanda. L’empresa s’adapta doncs a les necessitats del client exigent i oferirà tot l’any aquest producte a preus estables i assequibles, que a més, ha congelat en el moment òptim amb la tecnologia I. Q. F. (Individually Quick Freeze) peça a peça, i envasat en un pràctic envàs Skin Pack de 200 grs. per tal de proporcionar dosificació, higiene i la millor preservació possible del producte.

La gama sortirà a la venda passada la Fira Alimentaria i ja compta amb l’interès de varis dels professionals del sector de l’Alta Restauració. Adjuntem imatge del que serà la gama, així com mapa on es podrà trobar tant l’stand de 77 m² de Ferrer (Congelexpo), com l’exposició dels tots els articles candidats a Innoval (The Alimentaria Hub).