CA / ES / EN / FR

Èxit de participació a Alimentaria’2012

"Donar contingut als nostres clients ens encanta!"

ARTICLES

Èxit de participació a Alimentaria’2012

Alimentaria 2012 ha tancat les portes després de quatre jornades d’intesa activitat firal, al recinte GranVia de Fira de Barcelona.

El Saló ha congregat 142.000 professionals i prop de 4.000 empreses expositores. El nombre de visitants s’ha incrementat respecte de la darrera edició (+1,4%) tot i reduïr la durada en un dia i coincidir amb la jornada de vaga General del dijous 29 de març.

 

Èxit de participació a Alimentaria’2012

Alimentaria 2012 ha tancat les portes després de quatre jornades d’intesa activitat firal, al recinte GranVia de Fira de Barcelona.

El Saló ha congregat 142.000 professionals i prop de 4.000 empreses expositores. El nombre de visitants s’ha incrementat respecte de la darrera edició (+1,4%) tot i reduïr la durada en un dia i coincidir amb la jornada de vaga General del dijous 29 de març.