CA / ES / EN / FR

Explorant els secrets de la sardina: el tresor del mar al teu plat

"Donar contingut als nostres clients ens encanta!"

ARTICLES

Explorant els secrets de la sardina: el tresor del mar al teu plat

Descobreix les seves característiques, hàbitat i valor nutricional.


La sardina (sardina pilchardus) és un peix blau que es considera un tresor del mar, té un aspecte allargat i esvelt, i el seu distintiu color blau brillant al dors i habita en aigües càlides. La sardina desperta els sentits i delecta el paladar amb el seu sabor únic i els seus beneficis nutricionals a les nostres taules i a la dieta mediterrània.

Aquest peix erràtic i gregari que forma grans bancs en aigües costaneres durant la primavera i s’aventura en aigües profundes a la recerca d’aliment durant l’hivern. Es captura amb tècniques tradicionals com la teranyina o l’encerclament, i el seu contingut nutricional, àcids grassos omega-3 i vitamines essencials la converteix en una excel·lent font de proteïnes.

A Frigorífics Ferrer, portem anys especialitzats en el sector marí, oferint productes frescos i d’alta qualitat als nostres clients. Amb la nostra experiència i dedicació, garantim que cada sardina que arribi a la teva taula sigui fresca, saborosa i nutritiva. Descobreix la diferència de comprar a Frigorífics Ferrer i gaudeix de l’autèntica sardina en tota la seva glòria marina!

Explorant els secrets de la sardina: el tresor del mar al teu plat

Descobreix les seves característiques, hàbitat i valor nutricional.


La sardina (sardina pilchardus) és un peix blau que es considera un tresor del mar, té un aspecte allargat i esvelt, i el seu distintiu color blau brillant al dors i habita en aigües càlides. La sardina desperta els sentits i delecta el paladar amb el seu sabor únic i els seus beneficis nutricionals a les nostres taules i a la dieta mediterrània.

Aquest peix erràtic i gregari que forma grans bancs en aigües costaneres durant la primavera i s’aventura en aigües profundes a la recerca d’aliment durant l’hivern. Es captura amb tècniques tradicionals com la teranyina o l’encerclament, i el seu contingut nutricional, àcids grassos omega-3 i vitamines essencials la converteix en una excel·lent font de proteïnes.

A Frigorífics Ferrer, portem anys especialitzats en el sector marí, oferint productes frescos i d’alta qualitat als nostres clients. Amb la nostra experiència i dedicació, garantim que cada sardina que arribi a la teva taula sigui fresca, saborosa i nutritiva. Descobreix la diferència de comprar a Frigorífics Ferrer i gaudeix de l’autèntica sardina en tota la seva glòria marina!