CA / FR

Primera delegació de Ferrer fora de Catalunya: València

"Donar contingut als nostres clients ens encanta!"

ARTICLES

Primera delegació de Ferrer fora de Catalunya: València

Frigorífics Ferrer ha iniciat el 2016 amb la seva primera delegació pròpia fora de Catalunya, després de signar un acord amb l’empresa valenciana de distribució de congelats Frinter Food.

Aquesta nova delegació, situada a la localitat de Paterna (just als afores de València) suposa l’obertura a un nou mercat on l’empresa encara no hi era pràcticament present i permet servir a nombrosos clients dels sectors de l’hostaleria i l’alimentació de tota la Comunitat Valenciana.

D’aquesta manera, Ferrer continua apostant pel creixement sostingut i progressiu que està generant en els últims anys. L’obertura de la delegació de València se suma a les delegacions ja existents: Vic, Manresa, Lleida, Figueres, Girona, Tarragona i Mercabarna (Barcelona).

La suma entre l’experiència i clients que té Frinter Food a la zona i l’aportació de la gamma de productes de Ferrer amb el suport administratiu, informàtic i logístic dels seus professionals, seran garantia d’èxit i creixement assegurat en la nova delegació.

Primera delegació de Ferrer fora de Catalunya: València

Frigorífics Ferrer ha iniciat el 2016 amb la seva primera delegació pròpia fora de Catalunya, després de signar un acord amb l’empresa valenciana de distribució de congelats Frinter Food.

Aquesta nova delegació, situada a la localitat de Paterna (just als afores de València) suposa l’obertura a un nou mercat on l’empresa encara no hi era pràcticament present i permet servir a nombrosos clients dels sectors de l’hostaleria i l’alimentació de tota la Comunitat Valenciana.

D’aquesta manera, Ferrer continua apostant pel creixement sostingut i progressiu que està generant en els últims anys. L’obertura de la delegació de València se suma a les delegacions ja existents: Vic, Manresa, Lleida, Figueres, Girona, Tarragona i Mercabarna (Barcelona).

La suma entre l’experiència i clients que té Frinter Food a la zona i l’aportació de la gamma de productes de Ferrer amb el suport administratiu, informàtic i logístic dels seus professionals, seran garantia d’èxit i creixement assegurat en la nova delegació.